Vision for 
Frikvarteret

Målet med etableringen af Seniorbofællesskabet Frikvarteret – Dronninglund er, at skabe et bofællesskab med afsæt i netop fællesskabet. Boligerne er delvist sammenbygget, hvilket i sig selv giver nærhed og tryghed – dertil vil det tilhørende fælleshus og fællesarealer, som i det daglige drives af Lejerboligforeningen selv, anspore en samhørighed lejerne imellem.

Visionen er derfor at de seniorer der lejer boligerne får et bofællesskab i Dronninglund midtby, hvor de føler sig trygge, omgivet af ligesindede og kan udleve deres tredje alder i et miljø hvor fællesskabet er i højsædet.

Projektets 
størrelse 
og 
kvalitet

Seniorbofællesskabet består af 18 boliger fordelt på 6 klynger a´ 3 huse. Der er i alt 15 tre-værelses lejeboliger på 99 kvm og 3 to-værelses lejeboliger på 81 kvm. Til hver lejebolig er der en terrasse med en mindre have og et haveskur. Dertil parkeringsplads tilknytte hver lejebolig.

Lejeboligerne er opført i den kvalitetsmæssige bedre ende af skalaen og henvender sig primært til seniorer der ikke længere ønsker at have stor ejerbolig med tilsvarende have og vedligehold.

Ydermere er der mulighed for at benytte det ligeledes nyopførte fælleshus, som indeholder stort aktivitetsrum/festlokale med tilhørende køkken, garderobe, toiletter, depotrum og værksted.Der er i fælleshuset på 1. sal også en rådighedsbolig der kan lejes af lejerne mod et mindre beløb.

Når du flytter ind i din nye lejebolig i Frikvarteret, er alt arrangeret. Alle informationer vedrørende seniorbofællesskabet er tilgængelige her på hjemmesiden www.frikvarteret-dronninglund.dk som opdateres løbende af administrator/udlejer og af Lejeboligforeningen, Frikvarteret, Dronninglund.